Sacii de rafie

Asa numitii saci de rafie, mari, uriasi, big bags ocupa o buna parte din ambalajele folosite în întreaga lume. Toate produsele noastre, sacii de rafie, sunt realizate din polipropilena – material reciclabil!

Acordarea unei atentii deosebite calitatii:

- saci de rafie, big bags-urile din polipropilena sunt mai sigure de utilizat multumita faptului ca nu exista probleme de scurgere a materialelor sau contaminare cu praf; sacii de rafie se adapteaza pentru toti utilizatorii.

- saci de rafie, PP (polipropilena) big bags special conceputi, cu insertie de polietilena—huse PE—pot fi utilizati pentru protectia impotriva umezelii. Acest tip de saci din rafie au rolul de a evita / preveni miscarea in timpul umplerii sau golirii, asigurand totodata pierderile / scurgerile de material prin tesatura. De asemenea, asigura protectia materialelor higroscopice ambalate in sacii de de rafie tip big bags fata de umiditatea mediului inconjurator

Sacii de rafie, big bags din polipropilena (PP) – numiti si FIBCs, bulk bags, jumbo bags sunt folositi in general pentru transportul si depozitarea marfurilor vrac.

Gama larga de aplicatii practice, cum ar fi : chimicale, aliaje de fier, praf de piatra, nisip, pietris, ciment, alimente ( zahar, sare, faina, dextroza, amidon, aditivi ), ceramic, argila, var (nestins ), cauciuc, negru de fum, agricultura (seminte, grau, porumb, fasole boabe), minereuri, etc.